Tuesday, March 27, 2012

BERHENTI BERHARAP :'(

Assalammuailaikum.

Berhenti Berharap

Kenapa Enny hang berhenti berharap? Aku tatau lah kenapa aku berhenti berharap. agaknya sebab Mr.A aku dah buat keputusan muktamad kot. Enny, tabahkan diri hang Enny. Dia buat keputusan tu maybe dia nak jauh dari hang, atau dia nak teruskan hidup dia tanpa hang. Hmm, aku tatau la. Kalau dia dah buat keputusan macam tu, takan nak paksa memaksa dia plak kan? Hmm, dah la Enny. lupakan hang jangan berharap sangat. Aku dah berharap dah pon. DAH BERHARAP DAH. Enny, plss don't be like this. Aku okay laaa! plsss, leaeve me alone. Dia cinta pertama aku weh. Enny, kan aku dah cakap, lupakan! K, aku lupakan :'(

Kalau hang baca aku punya entry nie, aku nak minta maaf banyak banyak sebab :

  • Aku tak jaga hang dengan baik. 
  • Aku kecewakan hang.
  • Aku tak cuba try jadi seorang yang terbaik dekat hang.
  • Tak pandai jaga hati hang.
  • Tak dengar cakap hang.
  • Selalu melawan cakap hang.
  • Suka buat hang marah.
  • Suka buat hang cakap bukan bukan time tengah marah.
  • Tak jujur dengan hang.
  • Tipu hang.
  • Selalu marah hang.
  • Selalu buat perangai dengan hang.
  • Kurang ajar dengan hang.
Aku minta maaf. hang pandai pandai la noh jaga diri hang? Aku tau hang hebat, takan pernah jatuh ke tanah kecuali Allah bagi dugaan at hang. Seperti mana hang cakap dekat aku, hang nak tunggu hubungan kita nie dengan Ketentuan Illahi. Weh hang, Allah dah tunjuk. hang tamau move on? aku tamau, sebab aku still sayangkan hang. aku rindu hang sangat sangat. tatau kenapa. tapi, aku terima semua benda nie dengan hati terbuka. 

Aku amik semua nie sebagai asam garam dalam ' couple '. HAHAHA. Aku tengok kakak aku punya lifestyle. macam mana depa boleh terima semua dugaan. Dan sekarang depa dah kahwin, dan tengah mengandung. Hee :')

Bye sayang, ILY.

1 comment:

  1. dh lama aku suke kan kau . tpi tak tau laa biler aku boleh bagi tau . kalau kau baca nie kau tau laa . kalau kau tak baca ....... smpai biler2 laa kau tak tau ...........smile

    ReplyDelete