Sunday, April 1, 2012

NEED YOU

Aku perlukan hang laaa MR.A

P/S : Tolong jgn tinggalkan aku :'(

Tuesday, March 27, 2012

BERHENTI BERHARAP :'(

Assalammuailaikum.

Berhenti Berharap

Kenapa Enny hang berhenti berharap? Aku tatau lah kenapa aku berhenti berharap. agaknya sebab Mr.A aku dah buat keputusan muktamad kot. Enny, tabahkan diri hang Enny. Dia buat keputusan tu maybe dia nak jauh dari hang, atau dia nak teruskan hidup dia tanpa hang. Hmm, aku tatau la. Kalau dia dah buat keputusan macam tu, takan nak paksa memaksa dia plak kan? Hmm, dah la Enny. lupakan hang jangan berharap sangat. Aku dah berharap dah pon. DAH BERHARAP DAH. Enny, plss don't be like this. Aku okay laaa! plsss, leaeve me alone. Dia cinta pertama aku weh. Enny, kan aku dah cakap, lupakan! K, aku lupakan :'(

Kalau hang baca aku punya entry nie, aku nak minta maaf banyak banyak sebab :

  • Aku tak jaga hang dengan baik. 
  • Aku kecewakan hang.
  • Aku tak cuba try jadi seorang yang terbaik dekat hang.
  • Tak pandai jaga hati hang.
  • Tak dengar cakap hang.
  • Selalu melawan cakap hang.
  • Suka buat hang marah.
  • Suka buat hang cakap bukan bukan time tengah marah.
  • Tak jujur dengan hang.
  • Tipu hang.
  • Selalu marah hang.
  • Selalu buat perangai dengan hang.
  • Kurang ajar dengan hang.
Aku minta maaf. hang pandai pandai la noh jaga diri hang? Aku tau hang hebat, takan pernah jatuh ke tanah kecuali Allah bagi dugaan at hang. Seperti mana hang cakap dekat aku, hang nak tunggu hubungan kita nie dengan Ketentuan Illahi. Weh hang, Allah dah tunjuk. hang tamau move on? aku tamau, sebab aku still sayangkan hang. aku rindu hang sangat sangat. tatau kenapa. tapi, aku terima semua benda nie dengan hati terbuka. 

Aku amik semua nie sebagai asam garam dalam ' couple '. HAHAHA. Aku tengok kakak aku punya lifestyle. macam mana depa boleh terima semua dugaan. Dan sekarang depa dah kahwin, dan tengah mengandung. Hee :')

Bye sayang, ILY.

Thursday, March 22, 2012

Tuesday, February 28, 2012

Karnival Jom Masuk U!

Tarikh : 12 Februari 2012
Tempat : Sunway Carnival Mall, Seberang Jaya, Penang
Masa : 0900 - ?


Yay! hari nie just nak story sikit ja pasal karnival nie. Okay, at the first memang tersangat sangat excited bagaikan saya nie orang VVIP. haha. merepek. Yang menganjurkan karnival nie semuanya bahagian KPM punya. so, demi untuk masa depan yang terjamin, saya pon ikut la mereka semua pi karnival tu. Pihak sekolah yang menganjurkan karnival tu, ialah cikgu cikgu kaunseling. hmm, tada mood nak bercerita la. sorry. sebab headache. Amboi, haha. okay, tengok la gambar gambar yang tak seberapa istimewa sangat nie. hehe

We're Bestfriend. 
sesudah sampai di Karnival Jom Masuk U 

Khalis & I.
*impression muka amat tragis. haha

Atikah & I.
shut up and let me go!

I love her.

Again, I love her :*

GIRLS.
From left : Lynda, me, Azy & Yana.


From left : Lynda, Me & Yana.

Hello there! 

I don't know why this pics look so weird. aha.

Taaaa-daaaa! Tak superduper awesome kan? haha. gambar ja yang tak, writernya awesome. promote diri --'
Okay, that all my entry. 
Bored and simple.
Bye, salam :)